Headerbilde Stovner bad

Stovner Bad, Oslo

På oppdrag for Oslobygg KF bygger NCC Stovner bad i Groruddalen i Oslo. Prosjektet har en kontraktsverdi på ca 800 MNOK og skal stå ferdig i 2026. Vi har gleden av å levere prefabrikert råbygg til Badet.

Det nye badeanlegget blir på 8630 m2, med et hovedbasseng på 25x21meter og åtte svømmebaner. Det skal også bygges stupebasseng, barnebasseng, familie-basseng, varmtvannbasseng / opplæringsbasseng, boblebad, vannsklie, varm- og kaldkulp og tre badstuer. I tillegg kommer styrkerom, kafe, kontorer etc.

HM Prefab leverer
-Våre leveranser består av søyler, bjelker, vegger, fasader, trapper, dekkeplater og hulldekker i betong, samt søyler, bjelker og fagverk i stål, forteller prosjektleder Elisabeth J. Rønning.

Montasjen av første del er i ferd med å sluttføres, og planen er å ferdigstillelse første del til 17.mai. 
-Fra slutten av januar og til uka etter påske har vi hatt to lag i arbeid på prosjektet, og nå er det ett lag, sier Rønning.- Neste etappe starter i midten av august 2024, og siste del av montasjen sluttføres i begynnelsen av januar 2025.

Prosjektet blir montert av HM Prefabs egne montører og de har gjort en utmerket jobb. Montasjen er krevende med mange fasader og spesielle detaljer. 

Graphic Concrete

Dette er et spennende prosjekt, blant annet fordi noen av fasadeelementer er laget med såkalt Graphic Concrete. Fasaden mot Fossumveien har en krumning som gjør at alle fasadene er unike. Dette er krevende, og alt skal passe sammen når delene kommer på byggeplass. Detaljene og løsningene stiller høye krav til prosjektering,  produksjon og montasje.

Les mer om Graphic concrete her: https://www.graphicconcrete.com/

Her har vi samarbeidet med Bright AS som har prosjektert våre leveranser. 

-NCC Norge AS er vår oppdragsgiver, og samarbeidet på byggeplassen er både konstruktiv, godt og hyggelig, avslutter prosjektleder Elisabeth J Rønning i HM Prefab.

 

Alle fotos: Prosjektleder Elisabeth J. Rønning, Heidelberg Materials Prefab Norge
 

Stovner bad fasade

Stovner Bad - fasade.

Stovner bad

Stovner bad.

Stovner bad

Stovner bad Graphic Concrete.

Stovner Bad grafikk

Stovner bad Grafikk. De grønne feltene er Graphic concrete

Headerbilde Stovner bad

Stovner Bad.

Stovner bad

Stovner bad.